Egyedinek lenni menő! – Rendelj egyedi pólót.

Szponzorált tartalom

egyedi pólók rendelése

egyedi pólók rendelése

Nem is olyan régen egy ismerősöm kérdezte tőlem, hogy milyen oldalt vagy céget ajánlanék, ugyanis a saját cégének szeretne gyártani különböző mintákkal egyedi pólókat, mert szerinte nagyon jó lenne, ha a dolgozóinak tudna valami kis kedves ajándékot adni, amivel nem mellesleg a céget is hirdeti. Így két legyet ütne egy csapásra, a dolgozók is kapnának valami kedvességet, viszont egy kis reklámot is kapna. Az utca emberei is tudhatnának a cége létezéséről és a szlogenjüket is megismerhetnék az emberek.

Egyedi póló a munkavállalóknak

Fejből sajnos nem tudtam ajánlani, de az internet éppen ezért van, hogy segítse a kíváncsiskodásunkat. Az egyedi pólók rendelése ma már egyáltalán nem nehéz feladat, hiszen ezt könnyedén, online is el lehet intézni. A keresőben egyből felbukkant a lolmarkt.hu oldala, ahol egyedi pólók gyártásával is foglalkoznak.

Mivel az ismerősöm nagyjából 60-70 darab pólót szeretett volna gyártatni, ezért tudta, hogy teljes mértékben egyedi árakat kell kérnie. A lolmarkt.hu igazán széles kínálattal rendelkezik, azonban nem csak már előre legyártott pólókat kínálnak, hanem egyedi megrendelésekkel is foglalkoznak.

Az ismerősöm cégének a logója meglehetősen egyszerű, azonban először nem tudta elképzelni, hogy mekkora méretben és milyen színű pólón is nézne ki jól igazán, hogy minden munkavállalójának tudjon adni egyet. A logó mellé kérni szeretett volna egy feliratot is a cég szlogenjével, azonban itt már teljesen kétségbeesett, hiszen nem tudja, hogy milyen betűtípust válasszon. Szerencsére a lolmarkt.hu emberei szívesen a segítségére siettek és mindenben támogatták, így nem volt egy percig sem kérdés, hogy az utolsó pillanatig minden rendben lesz. A segítségükkel igazán ízléses és szép pólót sikerült megalkotniuk, amit bármelyik munkavállalója szívesen viselhet a hétköznapokban is. A logó mérete nem lett túl nagy, a szlogen pedig jópofa, így nem egy hirdetőtáblának, hanem egy igazán minőségi darabnak tűnik, ami akár a boltok polcain is megállná a helyét.

Segítség a kiválasztásban

A megrendelést követően sem kellett nagyon sokat várnia, a megbeszélt időpontban megkapta a legyártott pólókat. A lolmarkt.hu csapatának a profizmusa nagyon lenyűgözte az ismerősömet. Széles mosollyal mesélt arról, hogy milyen jó minőségű pólókat kapott, arról nem is beszélve, hogy a tervezésnél is segítettek neki.

Elégedettség felsőfokon

Az alkalmazottai nagyon meg voltak elégedve a pólókkal. Mindenki örült a kis meglepetésnek, és igazán örültek annak, hogy a főnök adott a minőségre is, nem csupán valamit adott nekik. A megrendelés óta többen is elkérték a póló rendelésnek az elérhetőségét, ugyanis többeket megihletett az egyedi pólók rendelésének lehetősége. A munkavállalók azóta már több ötletet is felvetettek az ismerősömnek, hogy még milyen pólókat hordanának szívesen. Az ismerősöm pedig az ötleteket összegyűjtve és a legjobbakat kiválasztva, továbbra is csak a lolmarkt.hu csapatára bízná újfent az egyedi pólók megtervezését és legyártását.

Az ismerősöm azóta is ódákat zeng a pólókról és arról, hogy mindenki milyen örömmel és elégedettséggel fogadta a meglepetését. Nem gondolta volna, hogy egy ilyen apróság, ami a cégének a költségvetésébe is könnyedén belefér, ekkora örömet okozhat a dolgozóinak. Nem csupán a munkavállalói, hanem a családja is felkereste azóta az egyedi pólók rendelésével foglalkozó weboldalt, ahonnan többször is rendeltek különleges alkalmakra egyedi pólókat. Talán ragoznom sem kell, hogy hatalmas örömmel fogadta mindenki az egyedi, személyre szóló ajándékokat.