Budán egyértelműen a Trófea Grill!

Szponzorált tartalom

trófea grill

trófea grill

Amikor a nagy étvágy mellé szűk pénztárca társul, az soha nem tud emlékezetes, valóban kielégítő étkezést eredményezni. Kiváltképp érvényes mindez akkor, ha valaki étteremben szeretne megebédelni, megvacsorázni, hiszen egy ilyen helyen az egyes fogásoknak bizony komoly ára tud lenni – még úgy is, ha az étkek jellegét tekintve megpróbálunk a földön maradni.

A Trófea Grill esetében nem kell foglalkoznia az árakkal!

Szerencsére létezik jobb megoldás annál, mintsem hogy egy étteremben vagy éhen maradjunk, vagy hogy kisebb vagyont hagyjunk ott az elfogyasztott ételek okán; ez a megoldás pedig nem más lesz, mint a budai Trófea Grill! (Itt informálódhat: http://www.trofeagrill.eu/) A Trófea attól számít különleges helynek a nagyétkű vendégek körében, hogy olyan szolgáltatást képes nyújtani, amit csak kevés étterem: valódi korlátlanságot az ételek tekintetében! A Trófeában ugyanis fix ár mellett korlátlan étel- és italfogyasztás érhető el, mégpedig sávosan. Mindez azt jelenti, hogy hétköznap ebédidőben valamivel olcsóbban lehet megkötések nélkül ennie a vendég, mint vacsoraidőben vagy éppen hétvégén.

Hogyan néz ki a korlátlanság a gyakorlatban?

A vendég befárad az étterembe, mely a Margit híd budai hídfőjénél található meg, a város egyik legfrekventáltabb pontján, ahol is a svédasztalos rendszernek megfelelően olyan hideg előételt, levest, főételt, köretet és desszertet választhat magának, amilyent csak szeretne! (A napi kínálat a honlapon feltüntetett ételsorból állítódik össze.) A vendégnek mindezen felül lehetősége van pezsgőből, borból, sörből és a rendelkezésre álló szénsavas és rostos üdítőitalokból is tetszés szerinti mennyiségben fogyasztani.

Kinek éri meg a Trófeában étkezni?

Amennyiben Ön átlagos étvággyal van megáldva, és amúgy sem szeret 4-5 ezer forintot fizetni egyetlen (noha kétségkívül kiadós) étkezésért, akkor a Trófea Grillt nem Önnek találták ki. Ám ha tud és szeret is fogyasztani, bőven az átlag feletti mennyiségben, és az az összeg sem zavarja, amennyit a Trófea elkér Öntől azért, hogy mindenféle ételhez hozzá tudjon férni (olyan mennyiségben, ahogyan az Önnek tetszik), úgy a budai Trófea Grillnél keresve sem találhatna jobb helyet magának akkor, ha étkezésről van szó!

Talán csak a Király utcai vagy éppen a Visegrád utcában fellehető Trófeát tudnánk még ajánlani, ahol szintén korlátlanul áll rendelkezésre mindenféle finomság. Ön dönt, hol szeretne étkezni!