Budán egyértelműen a Trófea Grill!

Szponzorált tartalom

trófea grill

trófea grill

Amikor a nagy étvágy mellé szűk pénztárca társul, az soha nem tud emlékezetes, valóban kielégítő étkezést eredményezni. Kiváltképp érvényes mindez akkor, ha valaki étteremben szeretne megebédelni, megvacsorázni, hiszen egy ilyen helyen az egyes fogásoknak bizony komoly ára tud lenni – még úgy is, ha az étkek jellegét tekintve megpróbálunk a földön maradni.

A Trófea Grill esetében nem kell foglalkoznia az árakkal!

Szerencsére létezik jobb megoldás annál, mintsem hogy egy étteremben vagy éhen maradjunk, vagy hogy kisebb vagyont hagyjunk ott az elfogyasztott ételek okán; ez a megoldás pedig nem más lesz, mint a budai Trófea Grill! (Itt informálódhat: http://www.trofeagrill.eu/) A Trófea attól számít különleges helynek a nagyétkű vendégek körében, hogy olyan szolgáltatást képes nyújtani, amit csak kevés étterem: valódi korlátlanságot az ételek tekintetében! A Trófeában ugyanis fix ár mellett korlátlan étel- és italfogyasztás érhető el, mégpedig sávosan. Mindez azt jelenti, hogy hétköznap ebédidőben valamivel olcsóbban lehet megkötések nélkül ennie a vendég, mint vacsoraidőben vagy éppen hétvégén.

Hogyan néz ki a korlátlanság a gyakorlatban?

A vendég befárad az étterembe, mely a Margit híd budai hídfőjénél található meg, a város egyik legfrekventáltabb pontján, ahol is a svédasztalos rendszernek megfelelően olyan hideg előételt, levest, főételt, köretet és desszertet választhat magának, amilyent csak szeretne! (A napi kínálat a honlapon feltüntetett ételsorból állítódik össze.) A vendégnek mindezen felül lehetősége van pezsgőből, borból, sörből és a rendelkezésre álló szénsavas és rostos üdítőitalokból is tetszés szerinti mennyiségben fogyasztani.

Kinek éri meg a Trófeában étkezni?

Amennyiben Ön átlagos étvággyal van megáldva, és amúgy sem szeret 4-5 ezer forintot fizetni egyetlen (noha kétségkívül kiadós) étkezésért, akkor a Trófea Grillt nem Önnek találták ki. Ám ha tud és szeret is fogyasztani, bőven az átlag feletti mennyiségben, és az az összeg sem zavarja, amennyit a Trófea elkér Öntől azért, hogy mindenféle ételhez hozzá tudjon férni (olyan mennyiségben, ahogyan az Önnek tetszik), úgy a budai Trófea Grillnél keresve sem találhatna jobb helyet magának akkor, ha étkezésről van szó!

Talán csak a Király utcai vagy éppen a Visegrád utcában fellehető Trófeát tudnánk még ajánlani, ahol szintén korlátlanul áll rendelkezésre mindenféle finomság. Ön dönt, hol szeretne étkezni!

hosting

zvolen

bytnapredaj

abc webhosting

manageria

h security

ncbc

sjwp

adelatusanova

fonymania

arlin

pentapolitana

autostars

zegneetegena

fun house

als

cloveciny

nestat napoli klinika

jev

magicworld

modax

motorsport shop

zdravievc okolade

zebra card

bio abc

eleste

lea nabytok

mediatorke

slovak tours

zelenepleso

circuit design

centrum volnehocasu

gbl

channels

dreemlon

e download

spectrum tn

likeit

pokefest

obcianske stavby

buducamamicka

zivotbs

watt

silikonovehodinky

najvyhodnejsiezlavy

futbalobfzhe

cku

xperio

csfauna

logintrans

shv

lobb

zabavnevidea

nahrane

polov

ibizaclub

3c-reality

filmyzadarmo

kliktv

ekotrendmyjava

pevnost-komarno

exomed

muz-gentleman

lacnekurenie

kartyvmobile

okrespuchov

miniagrobazar

axbo

bestwestern

ectaco

urbanet

rostami

totopotrebujes

poziciamsionline

art-a

sonyericsson

10slusnychludi