Nyár, Balaton mi kell más? Egy vitorlás semmi más!

Szponzorált tartalom

vitorlázás

vitorlázás

Attól függetlenül, hogy van egy nyaralónk a Balatontól nagyjából 10 percre gyalog nem jelenti azt, hogy túl sok szabadidőnket töltenénk ott. Ha nem kell dolgozni (füvet nyírni, fát kivágni, mert a szomszéd panaszkodott), akkor nem nagyon vagyunk ott. A pandémia után úgy döntöttem kicsit felrázom a családot, és ideje lenne kicsit kimozdulni. Mivel lassan jön a jó idő, és aludni mindenképp van helyünk, gondoltam beszervezek mindenkit egy hajókázásra. Ugyan nincsenek vele a legjobb tapasztalataink, de én mertem kockáztatni.

A https://balatonpro.hu/weboldalt még Lilla ajánlotta annak idején, mikor érettségi után ki akartunk rúgni a hámból… Nos, az este ettől függetlenül is jól alakult, de nem mentünk vitorlázni vagy hajókázni. Még szerencse, hogy szinte soha nem dobok ki semmit. A honlap nagyon érdekes, de logikus elrendezése egyből megtetszett: az első lenyíló link alatt az általános infók, a második alatt a nyílt hajókázások, a harmadik alatt a privát rendezvények, a negyedik alatt a csoportos hajókázások/programok, a negyedik alatt a hajók maguk külön-külön paraméterekkel meg mindennel együtt a negyedik pedig a kapcsolat, ha valakinek kérése-kérdése, óhaja-sóhaja van. Ó, igen, és van egy ötödik, igaz az külön lapra megy, ez a webshop, ahonnét ajándék vitorlázást vehetsz. A publikusakra 30, 50 és 100 ezer forint értékben, míg a privátakra létszámtól és időtől függően 26 és 118 ezer forint között lehet igényelni. Ezeket akár mikor be lehet váltani az adott, vagy közelgő szezonban, egy éven belül.

A publikus vitorlázásoknál külön kell árajánlatot kérni, miután elolvastad, mi fából faragták az adott programot az oldal alján megadhatod a neved, elérhetőségedet és az időpontot, amire foglalni szeretnél. Ez után a visszaigazolásnál kapod az összeget, amit 48 órán belül be kell fizetned, ahogy azt az Általános Szerződési Feltételekben is olvasni lehet. Az ár fele a foglaló, amit nem áll módjukban visszaadni, és viharos idő esetén is csak újra foglalásra van lehetőség.

Ezek engem különösen nem tudtak eltántorítani a céltól és egy relaxáló sétahajókázást foglaltam le a családnak, már nagyon várom. remélem a ti érdeklődéseteket is felkeltette a https://balatonpro.hu/, és ellátogattok hozzájuk a nyári szezonban.