Vajon céget alapítani tényleg nehéz?

Szponzorált tartalom

cégalapítás illetéke

cégalapítás illetéke

A cégalapítás menete első látásra valószínűleg nem tűnik egy könnyű folyamatnak. Sok határidőre kell figyelni, több dolgot is meg kell határozni előre, bankszámlát kell nyitni, intézni kell a papírmunkát és új fogalmakkal is meg kell ismerkedni.

A Székhelyszolgáltatás oldalán azonban nagyon sok információt megtalálhatunk a cégalapítás illetéke mellett a cégalapitás menetéről, folyamatairól, külön felhívják a figyelmet, hogy mire érdemes figyelni az alapítást megelőzően és után stb.

Ha még nem vagy jártas a cégalapítás menetében, vagy a cégalapítás illetéke érdekel, akkor mindenképp keress rá a Székhelyszolgáltatás oldalára.

Nem csak nagyon informatívak, de nagy figyelmet fordítottak a weboldaluk igényes megjelenésére is. Ebből is látszik, hogy adnak a munkájuk minőségére és minden apró részletre figyelnek. A honlapjukon a design gyönyörű, a színek nagyon jól lettek kiválasztva és kombinálva. Ezek mellett pedig ami a legfontosabb, hogy könnyen használható, és egy helyen minden szükséges információt megtalálsz.

Mit tud nyújtani számodra a Székhelyszolgáltatás?

Amennyiben a vállalkozásod számára szükséged lenne egy székhelyre, akkor ők ebben segítenek neked. Budapesten és Újlengyelben is kínálnak vállalkozások számára székhelyeket.

Ha nem szeretnél iparűzési adót fizetni, akkor Újlengyelben tudsz olyan székhelyet választani, ahol ettől eltekintenek. Azonban nem minden vállalkozás számára az IPA mentes székhely a legjobb megoldás. Habár nagyon csábitóan hangzik, egy ilyen döntés előtt mindenképp érdemes lehet egyeztetni a könyvelőddel. Ő pontosan látja a kiadásokat és meg tudja mondani, hogy szükséges-e az IPA mentes székhely.

Mit nyerhetsz, ha a Székhelyszolgáltatást választod?

Nem kell többé a székhelyed ügyeivel foglalkoznod. Átvállalnak tőled minden olyan feladatot, ami a székhellyel együtt jár. Ha megbízod őket ezzel a feladattal, akkor nem kell többé a postai küldeményekkel foglalkoznod. Meghatalmazással minden küldeményt átvesznek és a leveleket még aznap e-mailen elküldik neked. Nem kell külön irodát bérelned és az adminisztrációval sem kell foglalkoznod. Minden helyzetben jogszerűen és törvényszerűen járnak el. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal, ezért ebben ők is a segítségükre vannak.

Nem szeretnél többet a székhelyed ügyeivel foglalkozni?

Akkor bízd meg ezzel a feladattal a Székhelyszolgáltatás csapatát!