Baba-mama vitaminok, amiket már anyukám is szedett

Szponzorált tartalom

baba-mama

baba-mama

A családalapítás sokak számára egy nagyon-nagyon várt, tudatos lépés az élet rögös, vagy kevésbé rögös útján. Különleges pillanat, amikor egy pár eldönti, hogy elérkezett a baba projekt ideje és mindent megtesznek azért, hogy a kettőből három, négy, öt, vagy akármennyi legyen. A gyermekvállalásnak persze ennél korábban is lehetnek megelőző lépései. Ilyen például, hogyha valaki mondjuk dohányzik, az megpróbál leszokni, vagy ha valaki túlsúlyos, akkor mielőtt beleugranak a családalapításba, megpróbál lefogyni. Ezek mind-mind olyan dolgok, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy egészséges szülők egészséges testéből cseperedhessen egy új élet. Azonban azon túl, hogy odafigyelünk a saját egészségünkre és a kártékony szokásainkról igyekszünk leszokni, még további lépéseket is tehetünk annak érdekében, hogy a tervezés első pillanatától tápláljuk a szervezetünket és így a jövevény szervezetét is.

Baba-mama vitaminok – amiket már az anyukám is szedett. Igen, már a tervezés első gondolatától kezdve szedett és bár nem a Prevenció Patika weboldaláról rendelte, a márkák akkor is hasonlók voltak már. A terhesvitaminok között is különböző típusúak léteznek. Némelyiket már a fogantatás előtt érdemes elkezdeni szedni, mert erre van jótékony hatással. Aztán vannak olyanok amelyeket az egyes trimeszterekhez kapcsolódóan kell szedni és olyan is, amelyet ezt követően, a szoptatás időszakában. Mindegyik a maga idejében bír nagy fontossággal. Azt, hogy melyikre miért is van szükség részletesen leírják az egyes vitaminok oldalain.

Az előbb említett webshopban nem csak ezekből a vitaminokból van rengeteg opció, hanem számos más termékből is. Például a babaápolás kapcsán is érdemes körülnézni a Prevenció Patikánál, mert többféle krém és fürdető gél is elérhető a kínálatban: Fényvédők, antiszeptikus védőkrémek és bőrápoló kenőcsök. A kisbabák kedvencei is megrendelhetők erről az oldalról, mert hogy vannak cumik és cumisüvegek is, mindenféle színben, formában és méretben.

A kisbabák életét gyakran megkeserítik a szélgörcsök, vagy épp azok hiánya. Ezért ez is egy speciális kategóriát képez a Baba-mama témakörön belül, mert számos termékkel lehet segíteni ilyenkor egy csöppségnek: szuszpenzióval, cseppekkel, vagy épp szélcsővel – ha a masszázs nem hatásos.

Legalább ennyire nehéz időszak az, amikor a kisbabák fogzanak. Egyértelmű, hiszen nagyon kellemetlen érzés felnőttként az is, amikor a bölcsességfog rákezd egy kis mocorgásra. Ezek ellen is lehet tenni, különböző gélekkel és rágcsákkal.

Nem csak a babák egészségére és nyugodt cseperedésére gondolnak a Prevenció Patika kínálatában, hanem a mamák komfortjára és szükségleteire is. A mellbimbó ápolása nem tabu a webshopban és különböző típusú mellszívókat is lehet rendelni az oldalról, nagyjából 3 és 10 ezer forint között.

Baba-mamás cikkek között mindenképp helyet kell kapnia a pelenkáknak és törlőkendőknek is, különböző puhaságban. A tápszerekre is gyakran szükség van egy kisbaba életében, ezért ebből is rendelhető egy típus a honlapról.

Ahogy sok más területen, úgy ezeknél a babás-mamás dolgoknál is vannak rendszerek kedvezmények. Szerintem ekkor érdemes bevásárolni. Aki pedig esetleg még a Prevenció Prémium Klubnak is tagja az még több kedvezményre számíthat.

Baba-mama fronton tehát ez a helyzet, szerintem elég jó kínálattal bír a Prevenció Patika webshopja, tehát ha épp tervezgetés közben, vagy már épp a cseperedő fázisban jártok is érdemes meglátogatni az oldalt. Én biztos, hogy választani fogok egy jó értékelésekkel bíró babaváró vitamint, hogyha aktuálissá válik ez a kérdés az életemben. Addig meg maradnak a sima vitaminok, amelyeket szintén ebből a webshopból szoktam rendelni. A lényeg a megelőzés!